Logisch naar logistiek kijken

Op de logistieke afdeling plaats jij bijvoorbeeld kozijnen op een bijpassende bok en maak je deze klaar voor transport. Het is van belang dat je altijd het overzicht hebt in de productie en orderstroom. Hierdoor zorg je er samen voor dat alles op het juiste moment op de juiste plek aankomt. Met onze NFC-chips ontstaat nog meer zekerheid als het gaat om de vindbaarheid van en informatie over de producten. Zo heeft elk kozijn een NFC-chip waar het DNA/materialenpaspoort op staat.

Altijd beschikking tot bewijs

Waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Toch wil je manco’s en beschadigingen zo veel mogelijk voorkomen. Evenals het niet halen van uitlevertermijnen en deadlines. Het systeem helpt om fouten te reduceren en het werk simpel en doeltreffend te houden. Deze nieuwe werkwijze bestaat uit:

  • Een IKB-check (Interne KwaliteitsBewaking) bij de uitgangscontrole;
  • Het maken van foto’s van de producten;
  • De producten voorzien van een chip;
  • Plaatsing van het product op een logistiek bok die het systeem voorstelt;
  • Het volgen van de productie en orderstroom (Track & Trace).

Kortom: Cloudomotion kan de logistieke stroom richting een klant in zijn geheel beheersbaar maken en daarbij inzicht bieden in hoe de producten geleverd zijn. Dit biedt zekerheid en duidelijkheid gedurende het hele proces.

Wat betekent automated Cloud software voor de andere afdelingen binnen jouw fabriek?

Demo aanvraag

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je nieuwsgierig bent geworden naar onze werkwijze en de mogelijkheden. Vraag hieronder een demo aan, zodat we je kunnen laten zien en doen ervaren hoe het in de praktijk in zijn werking gaat.