Over ons

Het lijkt een grote stap om te zetten: de stap naar digitalisering. Je geeft een groot stuk van de organisatie over aan de technologie. Het is van belang dat dit een natuurlijk proces is. Gedurende het proces nemen wij, als Cloudomotion, je aan de hand mee waarbij wij ons aanpassen aan de snelheid en mogelijkheden van jouw organisatie. Iedere stap die we zetten, is volledig afgestemd op jouw wensen. Jij bepaalt het tempo van de natuurlijke evolutie naar een digitale organisatie.

Dé digitale oplossing voor elk probleem

Wij investeren alle tijd die nodig is om de organisatie tot in de perfectie te ondersteunen. In samenwerking met onze relaties kijken we continu naar (nieuwe) knelpunten binnen de productie van het bedrijf. Het doel is het vinden van een digitale oplossing. Elke organisatie vraagt om maatwerk. Ons doel is hierbij altijd om een verbeterende factor te bieden en mee te bewegen met de wensen en behoeften. De medewerkers zijn hierin erg belangrijk en wij vragen hen dan ook altijd om betrokken te zijn en te blijven. Samen bouwen we aan het succes.

“Onze software is ontwikkeld voor en door de maakindustrie.”

Communicatie is key

Communicatie dient als basis voor alles wat wij doen. Door op ieder niveau binnen de organisatie te communiceren, creëren we een connectie. Wij geloven dat als je het werk van een productiemedewerker wil doen, je moet weten wat dit werk precies inhoudt. Daarom lopen wij mee op de werkvloer, zodat we ervaren hoe alles in zijn werking gaat. Het resultaat is dat onze oplossing precies aansluit op wat de medewerkers nodig hebben.

Synergie van kennis en ervaring

Wij, van Cloudomotion, gaan voor vernieuwing, verbetering en successen. Aan het begin van 2020 stond de ontwikkeling van de digitale fabriek nog in de kinderschoenen. Sinds onze marktintroductie in april van dit jaar ondersteunen wij al meer dan 10 organisaties in de omslag naar digitalisering en automatisering. Dankzij onze optimale synergie van kennis en ervaring, kunnen wij dit mogelijk maken. Kortom: bij ons kun je rekenen op de perfecte combinatie van ervaring met de maakindustrie én kennis van de digitale technieken.

Creëer samen met ons synergie

Laten we onze verhalen met elkaar verbinden om verder te komen. Wij staan open voor nieuwe partners die samen willen werken aan de evolutie naar de digitale organisatie. Een partner waar wij ongelooflijk trots op zijn, is de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie (NBvT). Zij zijn vanaf het begin actief betrokken en bieden ondersteuning waar dat nodig is. De vereniging juicht initiatieven rondom ‘de digitale timmerfabriek’ toe en zijn zeer toegewijd aan organisaties die digitaliseren. Het doel is om elkaar te versterken en het creëren van synergie. Sluit jij je bij ons aan?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen, projecten en meer? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.