Gissen is missen. Meten is weten.

Meten is inderdaad weten. Dat weten wij, van Cloudomotion, als geen ander. Mocht jij als calculator een offerteaanvraag krijgen voor een wijk, dan ga je waarschijnlijk aan de slag met het maken van een verkoopprijs. Een softwarepakket maakt daar dan een bepaalde calculatie voor. Vervolgens maak je met wat nattevingerwerk een prijs. De offerte belandt bij de aanvrager. Als je redelijk goed geprijsd bent, word je uitgenodigd. Na wat onderhandelen, moet je wellicht de prijs wat omlaag brengen. Er is hierbij een grote kans dat je jezelf in de vingers snijdt en onder de marge verkoopt. Simpelweg, omdat jouw software vooraf niet genoeg inzicht geeft in alle data die je tot jouw beschikking kunt hebben. Zonde!

Weg met aannames en het onderbuikgevoel

Met onze oplossing weet je exact hoeveel marge je hebt. Waar je vroeger werkte met aannames en het onderbuikgevoel, geeft onze software je 100% zekerheid. Jij hebt de data in huis om de juiste beslissingen te maken. Jij weet met onze software hoeveel tijd het project kost, hoeveel manuren nodig zijn, wat voor kosten je maakt en wat er moet gebeuren als het gaat om inkoop.

Veranderingen doen met één klik op de knop

Eerder was het problematisch wanneer een klant met een ‘last-minute’ wijziging kwam, terwijl de tekeningen al definitief waren. Veranderingen doe jij voortaan met één klik op de knop. Vanaf het kantoor vindt er met één druk op de knop een wijziging plaats bij alle (relevante) werkstations. Het systeem werkt zo slim dat jouw collega’s niet eens in de gaten hebben dat er nieuwe gegevens zijn. Hiermee ontneemt het systeem een stukje onrust. Het proces wordt niet meer verstoord door minimale wijzigingen.

Wat betekent automated Cloud software voor de andere afdelingen binnen jouw fabriek?

Demo aanvraag

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je nieuwsgierig bent geworden naar onze werkwijze en de mogelijkheden. Vraag hieronder een demo aan, zodat we je kunnen laten zien en doen ervaren hoe het in de praktijk in zijn werking gaat.